lauantai 6. heinäkuuta 2013

Blogi avattu kuulumisillemme

Niin se on vain jäänyt uusien kotisivujen tekeminen muiden kiireiden varjoon ...
Ajattelimme nyt tässä vaiheessa avata tälläisen blogin kuulumistemme tiedottamiseen.  Ja jos tämä tuntuu hyvältä ratkaisulta, niin mikäpäs on jatkaessa pitempäänkin tässä muodossa :)
Lisää sivuja luvassa, kunhan vauhtiin päästään tämän blogin saloista.

Alkuvuosi on mennyt vauhdilla ...
Töissä on riittänyt kiireitä, koiranäyttelyissä on käyty säännöllisen epäsäännöllisesti.
Järjestötehtävät vievät oman aikansa.
Pirkanmaan alueen havannalais harrastajien ihana porukka on pitänyt huolen, että olo ei ole surkea eikä synkeä täälläkään päin suomea.  Kummasti sitä nimittäin on tähän asti vielä huomannut, että sisäisesti koti on ollut tuolla pohjoisessa päin ... mutta nyt alkaa tuntumaan että koti on löytynyt täältäkin.  Sen huomasi siitä, että kun pohjoisesta tultiin juhannuksena näihin maisemiin niin tuntui jo ihan mukavalta palata kotiin :)

Koirarintammalla lauman koko vaihtelee, riippuen siitä montako "hoitolaista" eli sijoitukoiraa on taloudessa.  Tällä hetkellä luku on täysi kymppi, mutta jo viikon päästä yksi hoitolaisista Jade-tyttönen jää Oulun näyttelyn jälkeen taas Metsävainion perheen hellään huomaan.  
Lenkillä käydään pääasiassa metsätiellä ja Elena on yhä ehdoton luonnonlapsi ja löytää ihanan kurakätkön jostain lenkillä kuin lenkillä ... pääseekö joku samaan?  Ei ainakaan miedän laumasta :)

Historiallinen hetki koettiin juhannuksen aikaan Rovaniemen näyttelyssä, kun Bedårande`s kasvattaja ryhmä esiintyi ensimmäistä kertaa kehissä ja vielä oman perheen voimin.  Ja ei hullumpi aloitus, vaikka kolmanneksi kasvattajaryhmässä tulimmekkin saimme kuitenkin kp:n.  Pääasia oli kuitenkin, että pääsimme omaksi iloksemme kasvattajaryhmän esittämään eli koirat saivat riittävät laatuarvostelu maininnat :)  Erinomaisia olivat koiramme tuona päivänä yhden sa:n kera. Ja ihan hyvin ryhmä rämä esiintyikin.

Nyt nautimme kesästä ja vähän rennommasta menosta vielä ainakin kaksi viikkoa.  Käydään ainakin tuolla Oulussa ja lähiympäristössä, minkä aikaa siellä viihdymme aika näyttää ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.