perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesä tuoksuja tulvillaan

Keskikesän juhla juhannus meni jo viikko sitten.  Kesä on tällä hetkellä tuoksuja tulvillaan ja näyttää kauneinta puoltaan. Paljon on viime päivityksen touhuttu monelaista.

Eve eli Lennan Uaithne kävi MH-luonnekuvauksessa toukokuun alussa, jonka Kerry-ja vehnäterrierit ry järjesti.  Tulokset on kyllä hienosti koiran luonteesta kertovia. Lisäksi Juha ja Eve olivat saaneet erikoismaininnan siitä luottamuksesta, mitä koira selvästi osoittaa omistajaansa kohtaan.  Kukapa ei sellaista mielellään kuulisi.

Maaliskuun lopussa Elena Saharanda Escallonia Alba kävi uusinta lonkka ja kyynär kuvissa, ihan mielenkiinnon vuoksi.  Ja täysin samat tulokset tuli kuin vajaa kaksi vuotta aiemminkin eli kyynärät oli yhä 0/0 ja lonkat pysyneet täysin ennallaan D/C mistä luonnollisesti olimme todella onnellisia.  Samalla kertaa tutkitutimme tietoa saadaksemme selän ja se oli täysin terve ja puhdas.

Hanna-Leenan koira Nani eli Sanillan Wonderfull Nani on kotiutunut meille loistavasti.  Ihana suloinen härpäkkä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt.  Varsinainen sydäntenvaloittaja luonteeltaan ja aina valmiina kaikkeen.   On tuonut kyllä laumaamme lisää sisältöä ja pennun vauhtia ja uusia elämyksiä.   Josen karvat on vielä koetuksella, kun niissä on mukava roikkua.  No on se Jose nyt viime päivinä alakanut pitämään pintansa ja selätys sujuu sukkelaan kun sen päättää tehdä.

Jose eli Bellezza`s Diamonds For Ever on käynyt näyttelyissä hyvällä menestyksellä suomessa.  Tanskassakin kävimme mutkan, mutta sieltä lähinnä hyvää kokemusta saimme tuliaisiksi.  Reissu Anetten ja hänen ihanan neito koiran seurassa oli kuitenkin kaiken sen matkustamisen arvoinen.  Enkä ole koskaan ennen Tanskassa käynytkään, joten siinäkin mielessä ihana reissu.

Havannalais kavereiden kanssa mieli on pysynyt virkeänä ja touhukkaana.  Aina jotain pientä puuhaa löytyy ja tekemistä :)

Nyt odotellaan mitä heinäkuu tuo tullessaan ... ehkä uusia tuulia ....
Heinäkuun lopussa monenkin asian suhteen viisaampana, minne tuuli kuljetti ja mitä se kenties toi mukanaan.

Koirat voi hyvin ja ovat olleet terveinä kaikki.   Lenkki seuraa löytyy aina, niinkuin kaikkeen muuhunkin ollaan aina valmiina lähtemään mukaan.   Nyt pitäisi taas virittää kesäuinteja käyntiin .... ojissa kahlailua on jo koirat suorittaneet.  Mutta varsinainen talviturkin pois heittäminen on vielä edessä niin koirilla, kuin isäntäväelläkin :)   Ehkä se vielä ennen ensi kesää ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.