lauantai 5. elokuuta 2017

Elokuun raikkaus

Ihana syksyn alku raikkaus alkaa hiipimään ilmaan ja yöt ovat jo pimeitä.  Nyt on oltu paljon kotoasalla viime päivänä, keräilty marjoja ja ihmetelty tulevaa mihin sitä suuntaisimme asumustamme vai eikö mihinkään.  No aika näyttää lähdetäänkö sitä Juhan työmaan perässä vai ei.

Nani on tullut "eskari" ikään ja hampaiden vaihtokausi on alkanut.  Muutenkin neito kasvaa ja muuttuu koko ajan.  Ensin tuntui, että venähdettiin pituutta ja nyt on alkanut tulla lisää korkeuttakin.  Touhukas ja energinen tyttö yhä edelleen.

Eve kävi tässä metsälenkillä ollessa kylpemässä jonkun sortin mutavelli, mitä lie sisältäneessä ojassa. Haju oli kovin mädäntyneiden kasvien tuoksuja sisältävä. Puhtaaksi saaminen teetätti toden teolla töitä. Karva jäi pesun jälkeenkin vielä aivan oudon oloiseksi ja niin päädyimme ajamaan karvan kokonaan lyhyeksi, myös kerrylle kuuluvat partakarvat.  Täytyy sanoa, että ensin oli tosi oudon näköinen, mutta pikkuhiljaa silmä on siihen jo tottunut.

Muutoin koirat touhuaa ja leikkii entiseen malliin.  Ovat olleet terveinä ja yhtä innokkaita kaikkeen kun aiemminkin.

Näyttelyssä käytiin Josen kanssa heinäkuussa Oulussa ja Ruotsissa. Muutoin on nyt sillä rintamalla vietetty ns.rauhallista kesän aikaa.  Jose on koittanut kasvattaa turkkia ja Nani saman aikaan on koittanut sitä repiä lyhemmäksi.  No onneksi Nani koko ajan kasvaa ja rauhoittuu pikku hiljaa tuon karvan kiskomisen suhteen.  Ja karva on uusiutuva "luonnonvara" joten syksyä kohti hyvillä mielin.  Koira elää koiran elämää, leikkii ja touhuaa se kuuluu sen eloon.  Eiväthän ne mitään koriste esineitä ole vaikka näyttelyssä kävisivätkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.