tiistai 12. joulukuuta 2017

Joulun odotusta

Loppuvuoden äärellä ollaan.  Viimeinen kuukausi alkaa olemaan jo puolessa välissä kohta.  Vuosi on tuonut mukaan monenlaisia vaiheita, niinkuin yleensäkin, koska monta päivää mahtuu yhteen vuoteen.

Koirien kanssa rauhoitutaan nyt täysin joulunodotukseen ja sen viettoon.  Laitetaan pois kiireet, stressi ja vain nautitaan toisistamme ja ulkoiluista ja päivän askareista.   Nyt on onneksemme satanut lunta ja luontokin alkaa näyttämään ihanan talviselta.  Koirat nauttii täysin rinnoin lumessa juoksentelusta.   Lumen ollessa märkää toki luntakin turkkeihin tarttuu, mutta vielä tuota ei ole niin paljoa ollut, että se olisi tahtia haitannut.   Vanhat lenkkimaastot on olleet ahkerassa käytössä, mutta uusillakin reiteillä on seikkailtu.

Tässä olen koittanut saada itselleni inspiraatioita, että tulisi tuota kameraa enemmän taas käytettyä, siihen mihin se on tarkoitettukkin eli kuvien ottoon.  Niitä kun olisi mukava itsekkin sitten jälkikäteen katsella ja muistella asioita.   Olkoot sen vaikka etukäteen itselleni jo uuden vuoden lupaus :)

Koirat on pysyneet terveinä ja energisinä .... vauhtia riittää.  Nani elohopea pakkaus pitää huolen siitä, että elämä ei käy tylsäksi eikä pitkäpiimäiseksi.   Vauhtia riittä ja kujeita jos ei muuten ajan käyttöön riittävästi keksi tekemistä.  On se ihana, että jokainen koira on niin oma yksilönsä, ei ole meidänkään joukossa kahta samanlaista.

Ensi vuoden puolelle on pitkästä aikaa tilauksessa pentue jos kaikki hyvin menee.  Toiveissa olisi siitä myös saada itselleen mahdollista jatkoa omaan kasvatustyöhön.  Mutta odotellaan ja katsotaan miten asiat etenee.

Näyttelyissä on käyty Hanna-Leenan koiran Nanin kanssa Sanillan Wonderfull Nani. Joka nyt juuri siirtyi vasta ns. virallisempiin luokkiin ja oli ensimmäistä kertaa nyt messukeskuksessa junioriluokassa.  Hienosti tytöillä siellä meni ja Nani sai hyvät ja lupaavat arvostelut joka päivä.
Samoissa näyttelyissä Jose Bellezza?s Diamonds For Ever korkkasi valioluokan, samoin upein arvosteluin.  Nyt tosin jäämme varmasti Josen kanssa turkinkasvatus tauolle vähäksi aikaa. Josehan valioitui hienosti Suomen Muotovalioksi ensimmäisessä näyttelyssä, jossa olimme ja se oli mahdollista.  Samalla kertaa Jose sai Ruotsin Muotovalionkin arvon.

Nyt kuitenkin jatkamme joulualus touhuja ja toivomme, että saamme pitää nyt tuon sataneen lumen vähän aikaa myös ilonamme ettei se heti sulaisi pois.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.